FöretagsHälsan FHC AB

Våra tjänster Om FöretagsHälsan Bli kund hos oss

Lediga tjänster

FöretagsHälsan FHC AB finns i Karlskrona och Ronneby där vi är marknadsledande inom företagshälsovård och just nu expanderar vi och söker därför ytterligare personal till vårt team.

Vi arbetar som specialister i en kommersiell verksamhet där företagen/arbetsgivarna är våra kunder och vi ser därför kunskap och intresse för arbetslivsfrågor såsom ekonomi, organisation, arbetsrätt och inte minst arbetsmiljö som mycket meriterande. Vi erbjuder dig att få arbeta i en grupp med mycket kompetenta kollegor som alla har fokus på att skapa arbetsglädje och en bra arbetsmiljö både hos våra kunder och hos oss själva.

I jobbet ingår det att utveckla såväl kundrelationer som tjänster & produkter och du får stora möjligheter att påverka både arbetsmetoder och ditt eget innehåll i arbetet.

 

Som person är du en lagspelare med stor drivkraft och social kompetens. Du är van att prioritera ditt arbete och inte rädd för att kavla upp ärmarna när det behövs.

Är du företagsläkare/specialist i allmänmedicin? Skicka in din ansökan redan idag! 

Du som söker är legitimerad och för samtliga tjänster är relevant utbildning ett krav. Tjänstgöringsgrad kan diskuteras, heltid eller deltid. Vi erbjuder dig bra anställningsvillkor och möjlighet att bli delägare i företaget.

Som anställda på FöretagsHälsan arbetar du såväl självständigt som i team tillsammans med våra andra specialister.


Välkommen att maila din ansökan & CV till vår VD Angelica Strandberg: angelica.strandberg@fhc.nu

För ytterligare information om tjänsten kontakta Angelica på 0708-13 53 13 alt. via vår växel 0455-30 25 60. Vi arbetar med löpande urval så vänligen sänd din ansökan snarast.

Skriv in det du vill söka efter här